Imoon Finland

Design by Makris

Imoon-brändin paras innovaatio sulautuu vapauteen luoda uusia Makris-muotoja, valaisemaan upouusia ratkaisuja, jotka muuttavat ideat konkreettisiksi projekteiksi.
Makris Team koostuu suunnittelijoista, arkkitehdeista ja lavastussuunnittelijoista, joita yhdistää yhteinen intohimo täydellisyyteen yhdistämällä epätavallisia muotoja erityyppisiin ja viimeisteltyihin materiaaleihin.

Ciclopica

Erittäin minimalistinen riippuvalosylinteri. Ciclopicalla on yksinkertainen, siisti, täydellinen muotoilu: valaisin, joka muuttuu kirjaimellisesti valosilmäksi, joka luo tunnelman jokaiseen tilaan.

Dart Number

Lineaarinen ripustusvalaisin, joka on suunniteltu tekemään myyntipisteiden kassa-alueen luonteesta erottuva ja samalla korostamaan tuotteen tai yrityksen logoa. Valaisimelle on tunnusomaista taustavalaistu numeerinen osa valaisimen rungon kolmelle sivulle, eteen ja sivuille, ja mahdollisuus lisätä aina taustavalaistu logo mukautettavaan pinnoitteeseen värillisellä liimakalvolla.

E/Clissi

E/clissi-kohdevalaisin on kiinnitetty halkaisijaltaan 20 cm:n tukilevyyn ja sitä voidaan kääntää täysin tarpeiden mukaan, jotta valaisimista säteilevä valo valo suojataan niiden sijainnin perusteella maksimaalisen tehokkuuden ja valon suuntaavuuden saavuttamiseksi.

E/Clissi Mini

Kohdevalaisimet kiinnitetään magneettiseen tukilevyyn, jonka halkaisija on 16,5 cm, ja sitä voidaan kääntää täysin tarpeen mukaan maksimaalisen tehokkuuden ja valon suuntaavuuden saavuttamiseksi.

Kassandra

Kassandra on metallirakenteinen ja kankainen lampunvarjostin riippuvalaisin, joka on räätälöitävissä väreissä ja koristeissa tilan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Koal

Lineaarinen all-in-one-järjestelmä, jossa yhdistyvät useat eri valaistustyypit: suora, epäsuora, hajavalo ja korostusvalo. Sen H-profiilinen rakenne mahdollistaa sarjan itsenäisiä, erikseen hallittavia valaistusrunkoja asentamisen joko ylä- tai alaosaan korostamaan myymälän tai tuotteiden kohtia kaikissa yksityiskohdissaan.

Malibu

Malibu on kiemurteleva, moderni riippuvalaisin. Kaksivärinen malli, joka on saatavana eri ulkopinnoilla, mikä antaa maksimaalisen monipuolisuuden ympäristöön. Täydellinen kaikkiin sisätiloihin, se tekee tilasta erityisen, modernilla muotoilulla.

Number

Numero, joka on suunniteltu osoittamaan kassan tunnistenumeroa ja tilaa. Joustava ratkaisu alhaisella virrankulutuksella, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka.

Pagoda

Pagoda on saanut inspiraationsa buddhalaisen arkkitehtuurin vanhimmasta muodosta. Ylöspäin ulottuva rakenne, jossa valosta tulee konkreettinen.

Spektre

Värillisestä alumiinista valmistettu pyöreä LED-riippuvalaisin, joka on täysin muokattavissa värivalikoimassa, jotta se voidaan mukauttaa mihin tahansa tilaan. Saatavana kolmea kokoa sekä katto- ja seinäversioina

Sphera

Puolipallomainen runko ja tyylikäs muotoilu. Sphera on klassinen ripustusvalaisin, joka on saatavana eri kokoisina. Elementti, joka sisustaa ja mukautuu tiloihin.

Tita

Värillisestä alumiinista valmistettu pyöreä LED-riippuvalaisin, joka on täysin muokattavissa värivalikoimassa, jotta se voidaan mukauttaa mihin tahansa tilaan. Saatavana kolmea kokoa sekä katto- ja seinäversioina.

Bea

Bea on hienostunut, kompakti ja teknisesti edistyksellinen ripustusvalaisin. Valaisin koostuu kahdesta erillisestä elementistä: alempi on suulakepuristettu alumiinirunko, jossa on valaisimen teknologinen sydän: tumman valon optiikka ja integroidut ohjaimet, jotka mahdollistavat himmentämisen ja säädettävän valonmäärän.

Bell

Ripustusvalaisin, joka voi olla yksittäinen tai pariksi liitettynä lavastussovelluksiin. Katkaistu kartiomuoto tiivistää kellon muotoa ja suunta viittaa ajatukseen dynaamisuudesta. Sen suuret mitat mahdollistavat kotiympäristön tulkinnan epätavallisella tavalla, mutta ne sopivat erinomaisesti myös suuriin julkisiin tiloihin.

Blaster

Kevyt ja geometrinen ripustusvalaisin on suunniteltu luomaan valoisia jatkuvia muotoja.

Blaster Wall

Seinävalaisin pystyy tuottamaan tasaisen valon päälle kytkettynä PMMA-diffusoivan rungon ansiosta ja täydellisen läpinäkyvyyden, kun elementti on kytketty pois päältä.

Bollicina

Ripustettu valaisin: läpinäkyvä kupla, joka sulkee sisäänsä toisen, hehkuvan sydämen ja aito valonhajotin.

Bollicina Wood

Valokuplaa ei enää verhoa pmma, vaan puiset rimat, jotka tuovat mieleen pesän muodon, lämpimän ja rauhoittavan suojatilan, sopusoinnussa kaupan konseptin kanssa. Monikerroksisesta vaahterasta valmistetut puiset rimat on valmistettu laserleikkauksella.

Bollicina Wall

Seinävalaisin, joka pystyy tuottamaan hajavaloa ja kutsuvaa valoa opaalisen PMMA-hajottimen ansiosta, joka luonnehtii valaisimen keskikuplaa.

Claudia

Claudia on viittaus 70-luvulle, jossa on epämääräistä itämaista makua. Täydellinen ripustus kollektiivisiin tiloihin ja täysin muokattavissa yhdistelmänä.

Cup

Cup on valaisin, jossa on tyylikkäät lasi- ja kuparilinjat. Muotoilun ja materiaalien herättämä muodon ja tunnelman peli: valo on tarkka valaistavalla pinnalla ja samalla hajaantuu ylöspäin läpinäkyvän lasin ansiosta, joka lisää valon ja tunnelman kokonaisuutta ympäristöön.

Dart

Lineaarinen ripustusvalaisin, joka valaisee ja luo täydellisen tunnelman mihin tahansa sisäympäristöön. Dart on saatavana kaksoisversiona, yksi- tai kaksinkertaisella emissiolla, ja se voidaan räätälöidä useilla ulkopäällysteen värivaihtoehdoilla.

Fallscandle

Ripustusvalaisin käännettynä valoelementtien suihkuksi. Fallscandle koostuu ripustetuista sylintereistä, jotka on sijoitettu eri korkeuksille, jotta vesiputousvaikutelma ei jää huomaamatta. Täsmällinen valaistus, luontainen eleganssi ja ainutlaatuinen liiketaju, jotka eivät samalla laiminlyö sen tehokkuutta.

Flat P

Flat on seinälle asennettava valaisin, joka erottuu pinnalla ratkaisevasti ja kolmiulotteisesti. Sen hajavalo sisustaa ja personoi ympäristöt unohtamatta sen teknisiä ominaisuuksia. Saatavana valkoisena versiona, jonka värilämpötila on 3000 – 4000K tai RGB, valoilmapiirien maksimaaliseen mukauttamiseen.

Flat S

Ripustusvalaisin, jonka rakenne on kiiltävää PMMA:ta ja satiiniverkko, joka on suunniteltu maksimaaliseen valon hajauttamiseen. Malli, joka muistuttaa kiillotetun kiven muotoa ja pysyy riippuvaisena avaruudessa, valaisimelle, jonka teho on 38 W, LED-lähde saatavana valkoisena 3000K – 4000K tai RGB-versiona.

Flat T

Lattiavalaisin, joka kasvaa ylöspäin jopa 1740 mm ja muuttuu huonekaluksi. Valo ja muotoilu yhdistyvät tyylin ja tehokkuuden kautta.

Globe

Ripustettu pallomainen maapallo. GLOBE on yhtenäinen, täydellinen valonlähde. Se valaisee huoneet hajanaisesti ilman sokeuttamisen vaaraa. Täydellinen koteihin ja julkisiin tiloihin, kuten ravintoloihin ja baareihin, joissa on vintage-henkeä.

Lilly

Herkkä nimi, joka herättää muotojensa puhtauden. Pöytävalaisin, kannettava ja ladattava. Esine, jossa on putkimainen muotoilu, huomaamaton, täydellinen kynttilänvalossa illallisen tunnelman luomiseen.

Numa T

Ripustusvalaisin pyöreällä rungolla alumiinilevystä. Opaali PMMA-näyttö varmistaa parhaan valon suurissakin yhteyksissä ilman pienintäkään häikäisyriskiä.

Numa

Lineaarinen ja puhdas ripustsuvalaisin, täydellinen puhtaan valon muoto. Numa on valoisa, tehokas ja suorituskykyinen suuntaissärmiö, joka sopii täydellisesti sisäasennuksiin tiloihin ja työtiloihin, kuten toimistoihin.

Orbital

Puhtaiden ja sirojen muotojen sekä uusien ilmeikkäiden kielten kohtaamisesta syntyi Orbital. Sisäänrakennettu ratkaisu, ikoni, joka ottaa muodon jatkuvuuden elementin, rakennetun maailman ja luonnollisuuden välillä. Orgaanisen muotoilun esitys, jossa rakenne, materiaali ja toiminta ovat täydellisessä harmoniassa, aivan kuten ekosysteemissämme.

Pinocchio T

Rajaton esteettinen räätälöintimahdollisuus Pinocchiolle, metallilevystä valmistetulle kartiomaiselle rungolla varustetulle ripustusvalaisimelle suoraa valonjakoa varten tai PMMA:ssa tasaisemman ja hajautetumman valaistuksen aikaansaamiseksi.

Pinocchio S

Rajaton esteettinen räätälöintimahdollisuus Pinocchiolle, metallilevystä valmistetulle kartiomaiselle rungolla varustetulle ripustusvalaisimelle suoraa valonjakoa varten tai PMMA:ssa tasaisemman ja hajautetumman valaistuksen aikaansaamiseksi.

Pinocchio mini

Rajaton esteettinen räätälöintimahdollisuus Pinocchiolle, metallilevystä valmistetulle kartiomaiselle rungolla varustetulle ripustusvalaisimelle suoraa valonjakoa varten tai PMMA:ssa tasaisemman ja hajautetumman valaistuksen aikaansaamiseksi.