Imoon Finland

Energy 65 tuoteperhe

Kattovalaisin LED-tekniikalla säästää sähköä ja alentaa ylläpitokustannuksia. Ihanteellinen sisäisille pysäköintialueille ja teollisuuteen. Kaikilla Energy65-sarjan valaisimilla on korkea suojausaste (IP65) ja ne ovat vedenpitäviä, kestäviä kosteutta ja iskuja vastaan. Kokonaisuuteen sisältyy myös erikoisversioita, jotka ovat ihanteellisia ympäristöihin, joissa on erityisiä olosuhteita, kuten äärimmäisiä lämpötiloja tai kemikaaleja.

Energy 65 Standard

Vedenpitävä LED-valaisin pinta-asennukseen. Suojausluokka IP 65.
Lataa tuotetiedot

Energy 65 HP Narrow Beam

Vesitiivis pinta-asennukseen tarkoitettu LED-valaisin, joka on varustettu keskittävällä heijastimella jonka ansiosta jopa suurilla korkeuksilla on mahdollista saada tasainen valaistus. Energy 65 HP:ssa on korkea energiatehokkuus ja suuri valovirta. Suojausluokka IP 65.
Lataa tuotetiedot

Energy 65 HP Wide Beam

Pinta-asennukseen tarkoitettu vedenpitävä LED valaisin. Valaisimella on korkea energiatehokkuus ja korkea valovirta. Suojausluokka IP 65.
Lataa tuotetiedot

Energy 65 Slim

Vedenpitävä LED-valaisin pinta-asennukseen. Energy 65 LED SLIM on ohuempi (95 mm). Suojausluokka IP 65
Lataa tuotetiedot

Energy 65 Sensum

Vedenpitävä LED-valaisin pinta-asennukseen. Energy 65 LED SENSUM on varustettu sisäisellä liiketunnistimella, joka pystyy reagoimaan sekä autojen liikkeisiin parkkipaikalla että käytävässä olevan henkilön liikkeeseen. Valaisin syttyy vain silloin, kun sitä todella tarvitaan, mikä tuottaa enemmän säästöjä. SMART-versiossa on myös automaattinen valovirran säätö ja mukautettava tunnistusalue. Suojausluokka IP 65.
Lataa tuotetiedot

Energy 65 Meat

Vedenpitävä valaisin kattoon kiinnitettäväksi. LED-valolla, joka on erityisesti suunniteltu parantamaan lihan luonnollisia värejä. Suojausluokka IP 65.
Lataa tuotetiedot

Valonsävyt

💡4000 K

💡Meat Plus

Rungonvärit

Heijastimet

Tarkista tuotetiedoista

Valaisimen teho

Tarkista tuotetiedoista

Lisävarusteet

  • Dali