Imoon Finland

Imoon on italialainen led-valaistuksen edelläkävijä

Imoon on perustamisestaan lähtien ollut led-valaistuksen kärjessä innovaatioillaan, joita oma tuotekehitys vie eteenpäin jatkuvasti ja näin kehittyvät energiatehokkaat led-valaisimet tuovat koko ajan uusia mahdollisuuksia kaupallisten va­lais­tus­rat­kai­su­jen toteutukseen.

Tarjoamme kohteeseesi räätälöidyt valaistusratkaisut. Avustamme asiakkaitamme, arkkitehtejä ja säh­kö­suun­nit­te­li­joi­ta valaistuksen suunnittelussa ja laskennassa. Ota meihin yhteyttä kun tarvitset valovoimaista myynnintehostusta
• myymälätilaan/liikerakennukseen
• kahvilaan/konditoriaan
• tuoretuotteille
• muodille
• erikoismyymälään
• teollisuuteen
• pysäköintitaloon

Suomessa Imoon-valaisimet maahantuo ja myy Imoon Finland.

Laadunhallinnan varmistamiseksi Imoon-valaisimet ovat omaa tuotantoa alusta loppuun; tuotesuunnittelun- ja kehityksen luomat valaisimet valmistetaan Imoonin omissa tehtaissa Italiassa.

Oman tuotannon ansiosta voimme tarjota kustannus- ja energiatehokkaita, yksilöityjä suunnitelmia ja ratkaisuja asiakkaittemme tilojen valaisuun.
Imoonin periaatteena on yhdistää uusin tekniikka esteettiseen valaistukseen valovoimasta ja taloudellisuudesta tinkimättä.

• IGD Store of the Year 2019-kategorian voittaja K-Citymarket Järvenpää

• EXPO 2015, Milano: IMOON valittiin Tulevaisuuden Supermarketin va­lai­sin­toi­mit­ta­jak­si.

• IMOON jakoi Carrefourin kanssa vuonna 2015 Italian RETAIL LIGHTING AWARDS-palkinnon.

Tuotekehitys

Panostamme merkittävästi tuotekehitykseen ja innovaatioihin, koska pysymällä kehityksen kärjessä voimme aina tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat kaupalliset valaistusratkaisut.

Kehitämme jatkuvasti uusia järjestelmiä ja tuotteita asiakkaittemme konsepteihin, joissa vaaditaan korkealaatuista ohjattavaa, kohdistettavaa ja esteettistä valaistusta.
Valaistustekniikkaa uudistavien tuotteiden suunnittelu, kehitys ja valmistus ovat Imoonin ydinosaamista. Tuotekehityksemme tutkii ja testaa optiikkaa ja huippulaatuisia led-järjestelmiä yhdistääkseen ominaisuudet, joiden myyntiä edistävä vaikutus ja energiatehokkuus ovat asiakkaillemme hinta/laatusuhteeltaan markkinoiden parhaat. Valaisimemme saavuttavat jopa 98% valotehon, jonka ansiosta valaistus toistaa värit täydellisesti.

Kaupallisen valaistuksen tuotteemme on suunniteltu korostamaan ja valaisemaan esineitä ja pintoja ilman värinvääristymiä. Myyntituotteen oikea valaisu on tutkitusti keskeinen tekijä Food&Retail-myynnin liikevaihdon kasvattamisessa.

Laatu ja ympäristö

Imoon S.r.l.:n laatujärjestelmä on sertifioitu.

BS Ohsas 18001:2007 Cer­ti­fica­tion –
Health and Safety Ma­na­ge­ment System

ISO 9001:2008 Cer­ti­fica­tion –
Quality Ma­nage­ment System