Imoon Finland

Koh­de­va­lais­tus (Up­poa­sen­nus)

Venere Pro I

Kohdevalaisin 34 – 55W, Kelvin- ja kaupalliset erikois-värilämpötilat, suunnattava 70°+360°, korkea värintoisto, laaja valikoima heijastimia ja suodat-timia, myös himmennettävänä.

Krios I Pro

Joustavasti 0-65° astetta suunnattava, visuaalisesti minimalistinen kohdevalaisin: 15 valon värilämpötilaa, korkea värintoisto, laaja valikoima heijastimia ja suodattimia, myös himmennettävänä

Krios I

Joustavasti 0-65° astetta suunnattava, visuaalisesti minimalistinen kohdevalaisin: 15 valon värilämpötilaa, korkea värintoisto, laaja valikoima heijastimia ja suodattimia, myös himmennettävänä.

Krios IQ

Upotettava led-valaisin, joka on omistettu vähittäiskaupan segmentille; sen minimalistinen tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Heijastimet saatavilla 15° - 80° säteen kulmilla.

Krios IQ Pro

Upotettava led-valaisin, joka on omistettu vähittäiskaupan segmentille; sen minimalistinen tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Heijastimet saatavilla 18° - 60° valonkulmalla, Nova ja epäsymmetrinen.

Venere Pro F

Alasvalo 34 – 69W, Kelvin- ja kaupalliset erikoisvärilämpötilat, korkea värintoisto, laaja valikoima heijastimia ja suodattimia, myös himmennettävänä.

CyberwingI

Upotettava led-valaisin. Täysin säädettävä valonjako mahdollistaa tarkan valaistuksen suuntauksen eri hyllyjen ja käytävien mitoituksien mukaan.

Maxi I

Kompakti, helposti asennettava valaisin laskettuun alakattoon myymälä –, toimisto- ja aula-tiloihin: erinomainen suoritus-kyky jopa 160 lm/W, viisi optiikkavaihtoehtoa, myös himmennettävänä.

HB I

Tuotanto-, varasto- ja kaupallisiin tiloihin jopa 160 lm/W, 2700-5000K, laaja valikoima heijastimia ja suodattimia. IP65 - IK07, myös himmennettävänä ja yhdellä valonlähteellä sekä ripustus- ja sei­nä­asen­nus­vaih­toeh­dot.

Ilios I

Upotettu säädettävä LED-valaisin, joka on omistettu vähittäiskauppa- ja ravintola-alalle; sen minimalistinen tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön.

Ilios E

Upotettava kohdevalaisin, joka on suunniteltu vähittäiskauppa- ja ravintola-alalle; sen minimalistinen tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Heijastimet saatavilla 15° - 60° säteen kulmilla.

Krios E

Katto kohdevalaisin, joka on suunniteltu vähittäiskaupan segmentille; sen minimalistinen tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Heijastimet saatavilla 15° - 80° säteen kulmilla.

Alpha Round

Kompakti, tehokas alasvalo myös max. 20° kallistettavana ja himmennettävänä.

Kronos I

Korkea värintoisto ja eri­kois­vä­ri­läm­pö­ti­lat toistavat esim. vaatteiden, asusteiden ja sisustustuotteiden värit elävinä ja korostavat pintojen tekstuurit. Suunnattava 0-35°, laaja valikoima heijastimia.

Kronos IQ1

Korkea värintoisto ja eri­kois­vä­ri­läm­pö­ti­lat toistavat esim. vaatteiden, asusteiden ja sisustustuotteiden värit elävinä ja korostavat pintojen tekstuu-rit. Suunnattava 0-35°, laaja valikoima heijastimia.

Kronos IQ2

Korkea värintoisto ja eri­kois­vä­ri­läm­pö­ti­lat toistavat esim. vaatteiden, asusteiden ja sisustustuotteiden värit elävinä ja korostavat pintojen tekstuurit. Kaksi suunnattavaa valonlähdettä 0-35°, laaja valikoima heijastimia.

Lori F

Sisäänvedetty optiikka ja tummennettu sisäpinta tekevät valaisimesta lähes huomaamattoman esteettisesti vaativissa ympäristöissä. Useita heijastin- ja suo­da­tin­vaih­toeh­to­ja.

Lori F Trimless

Upotettava led-valaisin, joka on omistettu vähittäiskauppa- ja ravintola-alalle; sen minimalistinen tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Heijastimet saatavilla 15° - 60° säteen kulmilla.

Lori I

Upotettu säädettävä LED-valaisin, joka on omistettu vähittäiskauppa- ja ravintola-alalle; sen minimalistinen tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Heijastimet saatavilla 15° - 60° säteen kulmilla.

Krios F

Upotettava led-valaisin, joka on omistettu vähittäiskaupan segmentille; sen minimalistinen tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Heijastimet saatavilla 15° - 80° säteen kulmilla.

Krios FQ

Upotettava led-valaisin, joka on omistettu vähittäiskaupan segmentille; sen minimalistinen tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Heijastimet saatavilla 15° - 80° säteen kulmilla.