Imoon Finland

Kustomoidut valaisimet kohteeseen

Imoonin keihäänkärki on kokonaisvaltainen näkymä räätälöinnin maailmaan. Kohde, jossa asiantuntemus yhdistyy ympäristön teknisiin, tilallisiin ja esteettisiin tarpeisiin sekä asiakkaiden tarpeisiin. Väri, kirjoitus, erityinen muoto, yksityiskohdat, mitkä tekevät eron, valittu tekemään myyntipisteestä erehtymättömän. Imoon custom toimii tässä: räätälöidä ympäristöä ainutlaatuiseksi.

Kysy lisää räätälöintimahdollisuuksista. Alla esimerkkimalleja, joita toteutettu Imoonin asiakkaiden toimesta.

Caio

Milanon Vulcano-ostoskeskuksen vanhaan roomalaiseen pinseria Caioon Imoon on luonut täysin muokattavissa olevan valaisimen. Soikea muoto on saanut inspiraationsa pinsoista (eräänlainen pizza), ravintolan esittelyruoasta, kun taas kuparinvärinen maali ja kirkas logo valaisimen etuosassa tekevät tuotteesta ainutlaatuisen.

Bang

Ripustusvalaisin, joka on suunniteltu asennettavaksi kattokoukkuun. Rautatukiputki synnyttää kaksi valkoista metallikupua, jotka tuottavat valoa. Teollinen mutta hienostunut tyyli, joka on tehty viimeistelyissä ja rakenteiden liitoksissa yksityiskohtiin kiinnitettynä.

Juice

Riippuvalaisin Juice Bariin Orio al Serion lentokentällä. Paikka, jonka konsepti tuo suurta lisäarvoa grab&go-tiskille. Tämä itse asiassa sanelee valaisimen pituuden ja värin, joka kulkee tiskiä pitkin ja muistuttaa vaalean tammen väristään. Keskittyminen perustuu myös tiskillä palvelevien visuaaliseen mukavuuteen opaalin suojan ansiosta, joka piilottaa valonlähteen näkyvistä.

Ziggurat

Ziggurat, ripustettava valaisin erityisesti Lanzin huoltoaseman Europa-sillalle Bressanonessa. Valaisin, jossa on pehmeät, rentouttavat muodot, jotka toistavat kalusteita tilassa, joka on suunniteltu kaikin puolin tervetulleeksi. Neljästä elementistä koostuva valaisin on valmistettu teräksestä, joka on työstetty laserleikatussa ristikossa antamaan keholle jatkuvuuden tunteen.

Frost

Ripustusvalaisin suunniteltu Wagamama-ravintolaan Citylifessa Milanossa. Sylinteri, jossa on kaksi valonlähdettä. Ensimmäinen alaspäin, valaisee tuotteen, kun taas toinen, yläpuolella, valaisee itse lampun rungon luoden lyhtyvaikutelman.

Trequartidisfera

Tilaustuote, joka on suunniteltu Ukrainan Silpo-supermarket ketjulle. Kiovassa sijaitsevaan urheiluaiheiseen myymälään Imoon on luonut muodoltaan, väriltään ja kooltaan koripalloa muistuttavan valaisimen. Runko on metallinen puolipallo, joka on maalattu kahdella sävyllä: oranssi ulkopuolelta ja valkoinen sisältä lisää kirkkautta. Teemavalot valaisevat kahvila-alueen näyttäen oikeilta koripalloilta pöytien yläpuolella.

One Bullet ring

Torinon Sandro Pertinin lentokentän Lavazza-kahvilaan suunniteltu ripustusvalaisin. Konsepti pyörii kahvilan hienostuneen maun ympärillä, joka heijastuu materiaalivalinnoissa ja valaisimen suunnittelussa: messinkiä pitkänomaisen ympyrän muodossa, jonka sisällä on lasitettu pallo.

LW04

Löwengruben panimolle räätälöity tuote Belpòn kauppakeskuksessa Lodissa. Valaisin on saanut inspiraationsa still-kuviosta, joka sulautuu perinteisen baijerilaisen Bierstuben tyypilliseen ympäristöön. Käsityöläisen tuotannon taito sulautuu täydelliseen materiaalivalikoimaan: käsin harjattu metalli seuraa jatkuvaa ympyräkaarta, joka kulkee pallon ylhäältä alas. Kupariväri metalloidussa jauheviimeistelyssä korostaa pintatyötä välittäen materiaalin karheutta.

Walled

COOP-myymälän parkkihalliin luotu valaistusrakenne. Elementti, joka on teknisesti suunniteltu varoituslaitteeksi ympäristössä, johon se asennetaan. Taustavalaistu valolaatikko opaalista PMMA:sta on luotu yhdistämällä useita taustavalaistuja laatikoita ilman kiskoja, jolloin syntyy yhdestä rungosta näyttävä kokonaisuus.

Birds

Kassandra-valaisimen personointi English Birds Bakery -ketjuun. Lampunvarjostimeen painettu tuotemerkin värit ja logo tuovat elämää yksinomaan tilaan omistetulle valaisimelle. Lampunvarjostin on valmistettu yhdistämällä kangas digitaaliseen painatukseen opaalipolyeteenille, mikä takaa tarkan valon diffuusion.