Imoon Finland

Ri­pus­tus­va­lai­si­met

Venere Pro A

Ripustusvalaisin 34 – 55W, kattokiinnitys tai virtakiskoon. Kelvin- ja kaupalliset erikois-värilämpötilat, korkea värintoisto, laaja valikoima heijastimia ja suodattimia, myös himmennettävänä.

Venere Pro M

Ripustusvalaisin 34 – 69W, kattokiinnitys tai virtakiskoon. Kelvin- ja kaupalliset erikois-värilämpötilat, korkea värintoisto, laaja valikoima heijastimia ja suodattimia, myös himmennettävänä.

Venere Pro C

Ripustusvalaisin 34 – 69W, kattokiinnitys tai virtakiskoon. Kelvin- ja kaupalliset erikois-värilämpötilat, korkea värintoisto, laaja valikoima heijastimia ja suodattimia, myös himmennettävänä.

Venere Pro B

Taustavalaistu ripustusvalaisin 34 – 55W, kattokiinnitys tai virtakiskoon. Kelvin- ja kaupalliset erikoisväri-lämpötilat, korkea värintoisto, laaja valikoima heijastimia ja suodattimia, myös himmennettävänä.

Malibu

Malibu on kiemurteleva, moderni riippuvalaisin. Kaksivärinen malli, joka on saatavana eri ulkopinnoilla, mikä antaa maksimaalisen monipuolisuuden ympäristöön. Täydellinen kaikkiin sisätiloihin, se tekee tilasta erityisen, modernilla muotoilulla.

Kassandra

Kassandra on metallirakenteinen ja kankainen lampunvarjostin riippuvalaisin, joka on räätälöitävissä väreissä ja koristeissa tilan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Krios S

Visuaalisesti minimalistinen ripustusvalaisin (3-vaihe) kosketinkiskoon tai kattoon: 12 valon värilämpötilaa, korkea värintoisto, laaja valikoima heijastimia ja suodattimia, myös himmennettävänä.

Krios S Pro

Visuaalisesti minimalistinen ripustusvalaisin (3-vaihe) kosketinkiskoon tai kattoon: 12 valon värilämpötilaa, korkea värintoisto, laaja valikoima heijastimia ja suodattimia, myös himmennettävänä.

Kronos S

Korkea värintoisto ja eri­kois­vä­ri­läm­pö­ti­lat toistavat esim. vaatteiden, asusteiden ja sisustustuotteiden värit elävinä ja korostavat pintojen tekstuurit. Ripustus kosketin-kiskosta tai katosta. Laaja valikoima heijastimia.

Ilios S

Pienin ri­pus­tus­va­lai­si­mem­me, jonka sisäänvedetty optiikka tekee siitä lähes huomaamat-toman. Useita heijastin- ja suo­da­tin­vaih­toeh­to­ja.

Ciclopica

Erittäin minimalistinen riippuvalosylinteri. Ciclopicalla on yksinkertainen, siisti, täydellinen muotoilu: valaisin, joka muuttuu kirjaimellisesti valosilmäksi, joka luo tunnelman jokaiseen tilaan.

Pagoda

Pagoda on saanut inspiraationsa buddhalaisen arkkitehtuurin vanhimmasta muodosta. Ylöspäin ulottuva rakenne, jossa valosta tulee konkreettinen.

Number

Numero, joka on suunniteltu osoittamaan kassan tunnistenumeroa ja tilaa. Joustava ratkaisu alhaisella virrankulutuksella, jossa yhdistyvät toiminnallisuus ja estetiikka.

Spektre

Pyöreä LED-riippuvalaisin, jossa metallirengas polykarbonaattihajotuselementillä. Ihanteellinen sellaisenaan tai yhdistettynä muihin versioihin näyttävien erityisten valotehosteiden saamiseksi.

Tita

Värillisestä alumiinista valmistettu pyöreä LED-riippuvalaisin, joka on täysin muokattavissa värivalikoimassa, jotta se voidaan mukauttaa mihin tahansa tilaan. Saatavana kolmea kokoa sekä katto- ja seinäversioina

Numa

Lineaarinen ja puhdas ripustusvalaisin, täydellinen puhtaan valon muoto. Numa on valoisa, tehokas ja suorituskykyinen suuntaissärmiö, joka sopii täydellisesti sisäasennuksiin tiloihin ja työtiloihin, kuten toimistoihin.

Dart Number

Lineaarinen ripustusvalaisin, joka on suunniteltu tekemään myyntipisteiden kassa-alueen luonteesta erottuva ja samalla korostamaan tuotteen tai yrityksen logoa. Valaisimelle on tunnusomaista taustavalaistu numeerinen osa valaisimen rungon kolmelle sivulle, eteen ja sivuille, ja mahdollisuus lisätä aina taustavalaistu logo mukautettavaan pinnoitteeseen värillisellä liimakalvolla.

Sphera

Puolipallomainen runko ja tyylikäs muotoilu. Sphera on klassinen ripustusvalaisin, joka on saatavana eri kokoisina. Elementti, joka sisustaa ja mukautuu tiloihin.

Alpha Beat

Erittäin energiatehokas, tyylikäs ja häikäisemätön työ- ja toimistovalaistus yksittäin tai lineaarisesti käytettynä, asennus kattoon tai ripustet-tuna. Myös himmennettävänä, häikäisysuoja LDP-mikro-prismat, UGR19. Ulkopinnan väri ja kuviointi räätälöitävissä.

Alpha Erre

Erittäin energiatehokas, tyylikäs ja häikäisemätön valaistus yksittäin tai lineaa-risesti käytettynä, asennus kattoon tai ripustettuna. Myös himmennettävänä, häikäisy-suoja opaali tai mikroprismat, UGR19

Maxi S

Kompakti valaisinvaihtoehto lineaariselle valaistukselle myymälä –, toimisto- ja aula-tiloihin: erinomainen suoritus-kyky jopa 160 lm/W, kääntyvä, viisi optiikkavaihtoehtoa. Myös himmennettävänä.

HB S

Ammattimainen projektori LED-riippuva versio teollisuus-, varasto- tai liiketilojen valaistukseen. Erittäin monipuolinen vastaa kaikkiin asennus- ja suorituskykytarpeisiin.

HB S Industry

Ammattimainen projektori LED-riippuva versio teollisuus-, varasto- tai liiketilojen valaistukseen. Erittäin monipuolinen vastaa kaikkiin asennus- ja suorituskykytarpeisiin.

Alpha Starlite C

Pinta-asennettava moduulivalaisin, jopa 160 lm/W. Täsmällinen kapea valonjako, myös himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h) IP40-IP54, Häikäisysuoja: prismat tai karkaistu lasi.

Alpha Starlite

Pinta-asennettava moduuli-valaisin, jopa 160 lm/W. Täsmällinen leveä valonjako, myös himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h), IP40-IP54, Häikäisysuoja: prismat tai karkaistu lasi.

BS Lens

Valovoimainen myymälävalaisin Basic System–kanavakiskoon, kuusi linssivaihtoehtoa, myös himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h)

BS Open

Valovoimainen myymälävalaisin Basic System–kanavakiskoon, laaja homogeeninen valonjako, myös himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h).

BS Flat

Valovoimainen myymälävalaisin Basic System–kanavakiskoon. Häikäisysuoja mikroprisma, integroitu heijastin, myös himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h).

Blaster

Kevyt ja geometrinen ripustusvalaisin on suunniteltu luomaan valoisia jatkuvia muotoja.

Bea

Bea on hienostunut, kompakti ja teknisesti edistyksellinen ripustusvalaisin. Valaisin koostuu kahdesta erillisestä elementistä: alempi on suulakepuristettu alumiinirunko, jossa on valaisimen teknologinen sydän: tumman valon optiikka ja integroidut ohjaimet, jotka mahdollistavat himmentämisen ja säädettävän valonmäärän.