Imoon Finland

Imoon Finland suunnittelijan apuna valaistuksen toteutuksessa

Valaistus on tärkeä osa sisustussuunnittelua, sillä se luo tunnelmaa ja mielenkiintoa huoneeseen. Valaistus myös auttaa tekemään tilasta toimivan ja viihtyisän.

Suunnittelijat eivät välttämättä tiedä valon teknisistä ominaisuuksista ja sähköasentajat taas eivät välttämättä tiedä miten erilaiset valot toimivat eri materiaalien kanssa, jolloin paras apu on valaistukseen erikoistunut yritys. 

Me Imoon Finlandilla toteutamme räätälöityjä valaistusratkaisuja kaikkiin toimitiloihin aina valaistussuunnittelusta asennukseen asti.

Valaistus voi olla sekä koristeellinen että toiminnallinen. Valaisimet voivat olla eri kokoisia, muotoisia ja värisiä, ja ne voivat olla valmistettu eri materiaaleista. Valaisimien valinnassa kannattaa ottaa huomioon huoneen käyttötarkoitus ja sisustuksen tyyli.

Valaistuksen avulla voit luoda erilaisia tunnelmia huoneeseen. Voit valita esimerkiksi kylmän ja kirkkaan valon, jolloin huone tuntuu raikkaammalta ja avarammalta. Voit myös valita lämpimän ja pehmeän valon, jolloin huone tuntuu lämpimämmältä ja rauhallisemmalta.

Valaistuksen avulla voit myös korostaa huoneen parhaita puolia ja peittää sen heikkouksia. Voit esimerkiksi valaista tietyt kohteet tai alueet, jolloin ne saavat enemmän huomiota. Voit myös käyttää valaisimia, jotka heijastavat valoa takaisin huoneeseen, jolloin huone tuntuu avarammalta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että valaistus on tärkeä osa sisustussuunnittelua, sillä se luo tunnelmaa, tekee tilasta toimivan ja turvallisen, ja auttaa korostamaan valittuja sisustuselementtejä ja materiaaleja.

 

Toimistojen tilasuunnittelu

Toimistojen valaistus on erityisen tärkeää, sillä se vaikuttaa merkittävästi työntekijöiden tehokkuuteen ja hyvinvointiin. Valaistuksen tulee olla riittävän hyvää ja välttää silmää rasittavaa heijastusta näytöistä ja muista pintamateriaaleista.