company7-me.png

YRITYS

Imoon on nuori ja dynaaminen italialainen valaisinvalmistaja, joka perustaa tieto-taitonsa monikymmenvuotiseen alan kokemukseen. Korkealuokkaiset Imoon valaisimet sopivat monipuoliseen myy­mä­lä­va­lais­tuk­seen; tuoretuotteille sekä muoti- ja ravintolamaailmaan.


Vuonna 2010 perustettu Imoon on yksi merkittävimmistä valaisinyrityksistä kansainvälisellä Food & Retail alalla. Yrityksen pääkonttori sijaitsee muotoilun ja muotimaailman mekassa Milanossa. IMOON tekee va­lais­tus­suun­ni­tel­mia erilaisille myymälöille ja hoitaa myös valaisinasennuksia. Imoon valaisimia käytetään jo 50 maassa.


Imoon valittiin Coop Italian Tulevaisuuden Digi-Supermarketin va­lai­sin­toi­mit­ta­jak­si Milanossa pidettyyn EXPO 2015 maailmannäyttelyyn. Valaistusprojekti sai kuluttajilta ja kriitikoilta erittäin paljon kiitosta ym­pä­ris­töys­tä­väl­li­syy­ten­sä ansiosta ja siksi siitä tuli yksi näyttelyn mie­len­kiin­toi­sim­mis­ta kohteista. Viimeisimpiä suuria projekteja on Aresessa sijaitsevan Il Centro -ostokeskuksen monien myymälöiden va­lais­tus­suun­nit­te­lu ja toteutus. Milanon pohjoispuolella sijaitseva Il Centro avattiin keväällä 2016 ja se on Italian suurin ostoskeskus.


Imoon jatkaa kansainvälisen toimintansa laajentamista. Tytäryhtiöitä on jo Isossa-Britanniassa, Tšekin tasavallassa, Turkissa, Etelä-Afrikan tasavallassa ja Suomessa sekä yh­teis­työ­kump­pa­nei­ta Euroopassa ja Amerikassa.

Meidät löytää myös:

Logo_descriptor_bianco-me.jpg
logo_azzurro_-sm.png

Yh­teys­tie­dot:

Imoon Finland

Sahaajankatu 20-22A

00880, Helsinki

+358 9 755 7519

info@imoon.fi

© 2021 Imoon Finland. Kaikki oikeudet pidätetään.