company5-me.png

Tuo­te­ke­hi­tys

Panostamme merkittävästi tuotekehitykseen ja innovaatioihin, koska pysymällä kehityksen kärjessä voimme aina tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaat kaupalliset valaistusratkaisut.

Kehitämme jatkuvasti uusia järjestelmiä ja tuotteita asiakkaittemme konsepteihin, joissa vaaditaan korkealaatuista ohjattavaa, kohdistettavaa ja esteettistä valaistusta.
Valaistustekniikkaa uudistavien tuotteiden suunnittelu, kehitys ja valmistus ovat Imoonin ydinosaamista. Tuotekehityksemme tutkii ja testaa optiikkaa ja huippulaatuisia led-järjestelmiä yhdistääkseen ominaisuudet, joiden myyntiä edistävä vaikutus ja energiatehokkuus ovat asiakkaillemme hinta/laatusuhteeltaan markkinoiden parhaat. Valaisimemme saavuttavat jopa 98% valotehon, jonka ansiosta valaistus toistaa värit täydellisesti.

Kaupallisen valaistuksen tuotteemme on suunniteltu korostamaan ja valaisemaan esineitä ja pintoja ilman värinvääristymiä. Myyntituotteen oikea valaisu on tutkitusti keskeinen tekijä Food&Retail-myynnin liikevaihdon kasvattamisessa.

Meidät löytää myös:

Logo_descriptor_bianco-me.jpg
logo_azzurro_-sm.png

Yh­teys­tie­dot:

Imoon Finland

Sahaajankatu 20-22A

00880, Helsinki

+358 9 755 7519

info@imoon.fi

© 2021 Imoon Finland. Kaikki oikeudet pidätetään.