Imoon Finland

Up­poa­sen­nus­va­lai­si­met (Kiinteä)

Alpha 30

Pienikokoinen, huomaamaton valaisin sisäänvedetyllä valonlähteellä ilman asennus-kehystä, alaslaskettuun kattoon. Myös himmennettävänä.

Alpha 160

Miellyttävä, tehokas mutta häikäisemätön ja tasainen valontuotanto, myös himmennettävänä.

Alpha 230 Pro

Miellyttävä, häikäisemätön ja tasainen valontuotanto, valonjako muokattavissa Venere Pro-heijastimilla (15 vaihtoehtoa), myös himmennettävänä. Nopeasti asennettava ilman erillisiä tarvikeosia retrofit-kohteissa.

Alpha 230 Pro V

Miellyttävä, häikäisemätön ja tasainen valontuotanto, valonjako muokattavissa Venere Pro-heijastimilla (15 vaihtoehtoa), myös himmennettävänä. Nopeasti asennettava ilman erillisiä tarvikeosia retrofit-kohteissa.

Alpha Round

Kompakti, tehokas alasvalo myös max. 20° kallistettavana ja himmennettävänä.

Alpha Square

Kompakti, tehokas alasvalo myös himmennettävänä.

Maxi I

Kompakti, helposti asennettava valaisin laskettuun alakattoon myymälä –, toimisto- ja aula-tiloihin: erinomainen suoritus- kyky jopa 160 lm/W, viisi optiikkavaihtoehtoa, myös himmennettävänä.

HB I

Tuotanto-, varasto- ja kaupallisiin tiloihin jopa 160 lm/W, 2700-5000K, laaja valikoima heijastimia ja suodattimia. IP65 - IK07, myös himmennettävänä ja yhdellä valonlähteellä sekä ripustus- ja sei­nä­asen­nus­vaih­toeh­dot.

Venere Pro F

Alasvalo 34 – 55W, Kelvin- ja kaupalliset erikoisvärilämpö-tilat, korkea värintoisto, laaja valikoima heijastimia ja suodat-timia, myös himmennettävänä sekä suunnattavana kohde-valaisimena.

Lori F

Sisäänvedetty optiikka ja tummennettu sisäpinta tekevät valaisimesta lähes huomaamat-toman esteettisesti vaativissa ympäristöissä. Useita heijastin- ja suo­da­tin­vaih­toeh­to­ja.

Lori F Trimless

Upotettava led-valaisin, joka on omistettu vähittäiskauppa- ja ravintola-alalle; sen minimalistinen tyyli sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Heijastimet saatavilla 15° - 60° säteen kulmilla.

Alpha 604S

Pinta-/uppoasennettava paneelivalaisin, tasainen häikäisemätön valo, myös himmennettävänä. Häikäisysuoja: mikroprisma.

Alpha Klesis

Pinta-/uppoasennettava paneelivalaisin, tasainen häikäisemätön valo UGR19, myös himmennettävänä. Häikäisysuoja: mikroprisma tai opaali PMMA.