Imoon Finland

Pinta-asen­net­ta­vat valaisimet

Alpha Starlite

Pinta-asennettava moduuli-valaisin, jopa 160 lm/W. Täsmällinen leveä valonjako, myös himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h), IP40-IP54, Häikäisysuoja: prismat tai karkaistu lasi.

Alpha Starlite C

Pinta-asennettava moduulivalaisin, jopa 160 lm/W. Täsmällinen kapea valonjako, myös himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h) IP40-IP54, Häikäisysuoja: prismat tai karkaistu lasi.

Maxi W

Pinta-asennettava kompakti ja tehokas valaisin myymälä –, toimisto- ja aulatiloihin: erinomainen suorituskyky jopa 160 lm/W, valonjako muokattavissa viidellä optiikkavaihtoehdolla. Myös himmennettävänä.

Tita

Värillisestä alumiinista valmistettu pyöreä LED-riippuvalaisin, joka on täysin muokattavissa värivalikoimassa, jotta se voidaan mukauttaa mihin tahansa tilaan. Saatavana kolmea kokoa sekä katto- ja seinäversioina.

Deep65 Plus

Korkealaatuinen vain 36 mm korkea seinälle tai kattoon asennettava led-valaisin integroituu huomaamattomasti ympäristöönsä sisällä ja ulkona.

TEKNO

Suunnattava ulkovalaisin, joka on ihanteellinen julkisivun valaistukseen. Seinä- tai kattoasennus mahdollisuus. Mallia on saatavana kahdessa koossa eri valaistusvaatimusten täyttämiseksi.

BS Lens Power

LED-sisäosa yhdistettäväksi Basic System -kanavakiskoon. Ihanteellinen ratkaisu näyttelytiloihin, myyntitiloihin, toimistoihin ja teollisuusrakennuksiin. Linssin optiikka.

BS Lens

Valovoimainen myymälävalaisin Basic System–kanavakiskoon, viisi linssi-vaihtoehtoa, myös himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h).

BS Open

Valovoimainen myymälävalaisin Basic System–kanavakiskoon, laaja homogeeninen valonjako, myös himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h).

BS Flat

Valovoimainen myymälävalaisin Basic System–kanavakiskoon. Häikäisysuoja mikroprisma, integroitu heijastin, myös himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h).

Energy65 LED

Nopeasti pinta-asennettava led-valaisin vaativiin kohteisiin 18-71W, IP65 – IK10, itsestään sammuva po­ly­kar­bo­naat­ti­run­ko ja -optiikka. Valaisimen lämmönkesto -40° - 60°C. Myös läpijohdotettuna, himmennettävänä, varakäynnillä (3 h) sekä kemikaalinkestävänä.

Energy65 - HP Narrow Beam

Nopeasti pinta-asennettava led-valaisin vaativiin kohteisiin 58-106W, kapealla heijastimella tasainen tehokas valaistus myös korkealle asennettuna. IP65 – IK10, itsestään sammuva po­ly­kar­bo­naat­ti­run­ko ja -optiikka. Valaisimen lämmönkesto -25° - 30/40°C. Myös läpijohdotettuna, himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h).

Energy65 - HP Wide Beam

Nopeasti pinta-asennettava led-valaisin vaativiin kohteisiin 58-106W, leveällä heijastimella laaja-alainen tehokas valaistus. IP65 – IK10, itsestään sammuva po­ly­kar­bo­naat­ti­run­ko ja -optiikka. Valaisimen lämmönkesto -25° - 30/40°C. Myös läpijohdotettuna, himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h).

Energy65 - Sensum

Sisäänrakennettu liiketunnistin säästää energiaa ohjaamalla valaistustason käyttötarpeen mukaan. Nopeasti pinta-asennettava led-valaisin vaativiin kohteisiin 35-71W, IP65 – IK10, itsestään sammuva po­ly­kar­bo­naat­ti­run­ko ja -optiikka. Valaisimen lämmönkesto -25° - 40°C. Myös läpijohdotettuna, himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h).

Energy65 - Slim

Kapea, nopeasti pinta-asennettava led-valaisin vaativiin kohteisiin 12-27W, IP65 – IK10. Valaisimen lämmönkesto -25° - 40°C. Itsestään sammuva po­ly­kar­bo­naat­ti­run­ko ja -optiikka. Myös läpijohdotettuna, himmennettävänä ja varakäynnillä (3 h).

Alpha Erre

Erittäin energiatehokas, tyylikäs ja häikäisemätön valaistus yksittäin tai lineaarisesti käytettynä, asennus kattoon tai ripustettuna. Myös himmennettävänä, häikäisysuoja opaali tai mikroprismat, UGR19